TRABAJO TEMA 3: String,
Woodwind and Brass instruments
- El trabajo se podrá realizar individualmente o en parejas.
- Se presentará en OpenOffice Impress, Power Point o hecho a mano con buena presentación.
- Fecha máxima de entrega: Viernes 11 de Enero.
- Se valorará la buena presentación, uso de imágenes, dibujos o vídeos que ilustren el texto, adecuación a las preguntas y profundidad de las respuestas.
- En el caso de elaborarlo en forma de presentación digital, el título del archivo incluirá en nombre de los autores del trabajo.
- Además de consultar el libro y los apuntes se deberá buscar otras fuentes de información: internet, libros de consulta, CDs, etc.
- Portada: String, Woodwind and Brass instruments. Nombre de los autores. Curso.
- Instrumental timbres. Explanation. (page no. 75)
- String instruments. Definition.
- Bowed string instruments. Definition.
- Violin: 4 characteristics and picture.
- Viola: 4 characteristics and picture.
- Violoncello: 4 characteristics and picture.
- Contrabass or Double bass: 4 characteristics and picture.
- Plucked string instruments. Definition.
- Guitar: 4 characteristics and picture.
- Harp: 4 characteristics and picture.
- Struck string instruments. Definition.
- Piano: 4 characteristics and picture.
- Woodwind instruments. Definition.
- Single-reed. Definition.
- Clarinet: 4 characteristics and picture.
- Saxophone: 4 characteristics and picture.
- Double-reed. Definition.
- Oboe: 4 characteristics and picture.
- Bassoon: 4 characteristics and picture.
- English Horn: 4 characteristics and picture.
- Bevelled aperture (orificio sin lengüeta)
- Flute: 4 characteristics and picture.
- Piccolo flute: 4 characteristics and picture.
- Recorder: 4 characteristics and picture.
- Brass. Definition.
- Trumpet: 4 characteristics and picture.
- French horn: 4 characteristics and picture.
- Trombone: 4 characteristics and picture.
- Tuba: 4 characteristics and picture.
- Bibliography y Webgraphy (books and websites you have visited).PÁGINAS INTERESANTES
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Haz tus comentarios aquí